Talen

Tip Top diensten die betrokken zijn bij noodgevallen op elk gewenst moment, want uw comfort is onze business.

Lucht-lucht warmtepomp

Lucht-lucht warmtepomp:

Meer technisch gezien bestaat de lucht-lucht warmtepomp uit twee eenheden. De buitenunit wordt buiten je huis geplaatst (tuin, terras, balkon), deze heeft de rol om de calorieën in de lucht op te slaan. Deze calorieën worden gebruikt om het koelmiddel dat door de unit stroomt te verdampen door het werk van de verdamper.

De binnenunit neemt het over en neemt de calorieën op die door het koelmiddel zijn opgeslagen om ze terug in de behuizing te plaatsen. Het is de condensor die zal wijken voor een goede diffusie van warmte in de lucht van de behuizing.

 1. De koelvloeistof herstelt calorieën uit de buitenlucht. De temperatuur van de vloeistof neemt toe met de opgevangen energie. De vloeistof wordt dan gas en verdampt.
 2. De compressor, geleverd door een elektromotor, zuigt en comprimeert het koelmiddel. Dan is het gasvormige fluïdum heet.
 3. Door condensatie van de koelvloeistof kan de warmte naar binnen worden overgebracht. Het gas keert terug naar de vloeibare toestand.
 4. De regelaar verlaagt de koelmiddeldruk en bereidt de vloeistof voor verdamping voor.

 

Het installeren van een lucht-lucht warmtepomp is eenvoudig, alles wat je nodig hebt is:

  • Een tuin of tuin om de buitenunit te plaatsen. Kies een positie die de minste geluidsoverlast veroorzaakt voor de buurt.
  • Een locatie om de binnenunits te installeren. De ventilatorconvectoren kunnen eenvoudig boven de deuren worden geïnstalleerd.

  Wij zijn 24/7 beschikbaar - vakanties en weekenden inbegrepen. 
  Aarzel niet langer en kies het volgende nummer: 0484 70 96 65 
  Bij Tip-top service zijn we formeel toegewijd om een ​​high-performance service aan te bieden die buitengewoon is! Dit dankzij onze waarden.