Tip Top diensten die betrokken zijn bij noodgevallen op elk gewenst moment, want uw comfort is onze business.

Diensten

Een probleem met uw sanitaire? Onze specialisten zijn in staat van eventuele problemen van sanitaire, leidingen en rioleringen op te lossen.

Een probleem van sanitair? U hoeft niet meer warm water? Je ontmoet lekkage? Onze loodgieters bieden een snelle en effectieve hulpdienst.

Uw boiler werkt niet meer? Uw kamer verwarmt niet meer? Tiptop-services is de oplossing. Dankzij onze expertise team wordt uw probleem opgelost in een korte tijd.

Een mogelijke stroomstoring? Een kortgesloten stroomkring of een elektrische overbelasting? Onze experts zijn uitgerust om in te grijpen voor een elektrische kwaliteitswerk.

Uw slot is geblokkeerd, uw sleutel draait niet, uw sleutel is afgebroken in het slot waarvoor je een installatie nodig hebt? U tikt aan de goede deur!

Geblokkeerde leidingen, abnormale of onmogelijk flow van het water? Zeg maar dag tegen uw pijp problemen, u zult genieten van onze kwaliteitswerk en onze reactiviteit.

Installatie, reparatie, onderhoud, probleemoplossing, ontkalken van de ketel nodig? U bent op de juiste plaats. Een snelle en efficiënte service staat tot uw beschikking.