Talen

Tip Top diensten die betrokken zijn bij noodgevallen op elk gewenst moment, want uw comfort is onze business.

Condenserende gasketel

De condenserende gasketel wordt zeer eenvoudig geïnstalleerd in plaats van uw oude ketel. Ze nestelt zich op de muur of vloer. De keuze van de ketel is gerelateerd aan de energiebehoeften van uw huis en de beschikbare ruimte.

De condenserende gasboiler is een nieuwe generatie boilers. Zijn werkingswijze is dat het de waterdamp in de dampen terugwint en het gebruikt om het water van het verwarmingsnetwerk voor te verwarmen.Condensatie is efficiënter en zuiniger dan de lage temperatuur gasboiler . Er zijn twee soorten locaties: aan de wand gemonteerde condenserende gasketels zijn praktisch voor de kleine kamer die deze in uw kamer inneemt en ze zijn heel eenvoudig in een keuken geïnstalleerd. Vloerstaande gascondensatieketels worden meestal geïnstalleerd in garages of kelders. Bij de installatie van een condensatieketel moet het apparaat worden aangesloten op het afvalwater om condensatieproducten af ​​te voeren. De dampen worden geëvacueerd door een zuigleiding.

De installatie van een ketel vereist specifieke vaardigheden en moet voldoen aan de geldende regels. Om uw huis niet te beschadigen, zult u onze professionele diensten moeten gebruiken om uw werk uit te voeren.

De installateur wijst u naar de meest geschikte ketel voor u. Neem contact met ons op voor de beste prijsopgave die u de harmonie kan bieden waar u naar op zoek bent.

  • Gascondensatie MUURKETEL

De aan de wand gemonteerde gasgestookte ketel is een zeer nuttige oplossing: hij kan duur, licht en omvangrijk zijn en kan snel worden geïnstalleerd in nieuwe gebouwen of huizen. Het wordt meestal geïnstalleerd in keukens. In garages of kelders zal een condensatieketel op de vloer worden geïnstalleerd.

Wij bieden de installatie van aan de wand gemonteerde gascondensatieketels van verschillende merken zoals Bulex, Bosch, De Dietrich, Saunier Duval, Chappee, ELM Leblanc, Vaillant, Frisquet ... De wandboilers zijn lichter en compacter dan de vloerverwarming. Het biedt net zo veel thermisch comfort voor uw huis als andere ketels op de vloer. De wand-gemonteerde ketel is bestendig en compact en biedt veel voordelen.

  • VLOER-condenserende gasketel

De gascondensatieketel op de grond garandeert de verwarming of de verwarming + de productie van warm water, meer volumineus dan een gasketel op gas, heeft meer ruimte nodig. De installatie van de gascondensatieketel op de grond kan in uw garage of in uw kelder worden uitgevoerd.

 

1. ECOLOGISCH 
Aandacht voor het milieu: ze verbruiken minder energie en produceren minder koolstofdioxide.

2. VEILIGHEID 
Dankzij de zuigtechniek elimineert uw condensatieketel het risico van koolmonoxide (CO) -emissies bij u thuis. Het verbruikt minder gas, dus uw condensatieketel verwijdert minder CO2.

3. ECONOMISCH & COMFORT 
Een actievere warmwatercreatie, optimale prestaties; een grote eenvoud van gebruik Uw factuur kan tot 30% worden verminderd