Talen

Tip Top diensten die betrokken zijn bij noodgevallen op elk gewenst moment, want uw comfort is onze business.

BOILER

Installatie, reparatie, onderhoud, probleemoplossing, ontkalken van de ketel nodig? 
U bent op de juiste plaats. Een snelle en efficiënte service staat tot uw beschikking.

Vergroot de prestaties, het comfort en de veiligheid van uw ketel door een beroep te doen op ons team. Wij zullen oplossingen aanbieden om energiebesparingen te maximaliseren door te adviseren over merken en modellen van apparatuur die zichzelf hebben bewezen en zullen reageren. aan uw behoeften. Bij Tip-top service zijn we formeel toegewijd om een ​​high-performance service aan te bieden die buitengewoon is! Dit dankzij de waarden

 

INSTALLATIE VAN EEN KETEL: 
Vertrouw uw ketelinstallatie in heel België toe aan onze Tiptop-servicespecialisten, wij zijn in staat om uw ketel te vervangen voor een nieuwe, efficiëntere die u geld bespaart. Voor kwaliteitswerk en een ketelinstallatie die voldoet aan de veiligheidsnormen, neem contact met ons op via 0484 70 96 65 we zullen nog meer aandacht besteden aan onze klanten, om aan hun behoeften te kunnen voldoen.

REPARATIE VAN EEN KETEL : 
Tiptop-service reist snel naar uw huis om uw ketel te repareren. Onze technici zijn gespecialiseerde ketels, ze werken op elektriciteit, propaan, aardgas, olie, condensatie, we zorgen voor een snelle en complete service.

PROBLEMEN OPLOSSEN VAN EEN KETEL : 
Onze technici zijn speciaal opgeleid om uw verwarmingssysteem op welke manier dan ook op te lossen. Reparatie of vervanging van defecte onderdelen. We grijpen snel in en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Neem contact met ons op voor het oplossen van problemen.

ONDERHOUD VAN EEN KETEL : 
Het is noodzakelijk om uw ketel te onderhouden, deze werkt op elektriciteit, aardgas, propaan, condensatie, olie. Regelmatig onderhoud garandeert een probleemloze werking en een langere levensduur van uw apparaat.

BOILER MERKEN : 
Vaillant - Bulex - Ariston - Junkers - Radson - Chappee - Buderus - Riello - Viessmann - ACV - Ferroli - Vasco - Saunier Duval - De Dietrich - ELM Leblanc - Frisquet - Atlantic - Chaffoteaux - Weishaupt - Honeywell, en nog veel meer.

Bij tip-top service streven we ernaar om te voldoen aan internationale normen, zoals het ontwikkelen en implementeren van beveiligingsmaatregelen, en het houden van klanttevredenheid in de voorhoede van onze prioriteiten.